Szabadidő

George, a ravasz interjúalany

Az újságírók szerint George Clooney az egyik legkedvesebb interjúalany, ez azonban senkit ne tévesszen meg: egy dolog a jó modor, és egészen más, hogy mennyire lesz érdekes a beszélgetés.




Az isteni George-ból például az égvilágon semmit nem lehet kihúzni, ha éppen szórakozni kíván a sajtómunkással. Ezt onnan lehet tudni, hogy az egyik jó nevű újságíró vesztére pont akkor interjúvolta meg a sztárt, amikor nem volt kedve együttműködni. „Az egész beszélgetés remek hangulatban folyt, sokat nevettünk, és Mr. Clooney minden kérdésemre hosszan válaszolt – meséli a rászedett zsurnaliszta.

– Boldogan rohantam haza, hogy leírjam a magnóra vett beszélgetést, és akkor ért a hideg zuhany: amikor visszahallgattam a szalagot, kiderült, hogy kizárólag lényegtelen formaságok vannak rajta. Nem ért semmit az egész, mert nem mondott semmit, a lehengerlő mimikáját meg a gesztusait pedig képtelenség volt a szövegben megjeleníteni.” Aki kíváncsi arra, hogyan gyakorolja a sima modort George Clooney, amikor válóperes ügyvédet játszik, már nem kell sokáig várnia: 2003. október 23-ától láthatjuk őt e szerepben a Kegyetlen bánásmód című filmben, Catherine Zeta Jones társaságában, a Coen-fivérek rendezésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top