Szabadidő

Liam Gallagher (Oasis)

William John Paul Gallagher 1972-ben született az angol Longsightban. Testvérével, Noellel a 90-es évek egyik legjelentõsebb brit bandájának, az Oasisnek tagja.




Fiatalkorában “Peggy árnyéka”-nak hívták, mert mindig anyja szoknyáján lógott. Peggy 1984-ben úgy döntött, ott hagyja gyerekei apját, aki alkoholista volt. Liam azóta nem találkozott apjával, egy esetet leszámítva, amikor egy brit újság segítségével reggel fél 5-kor apja ott termett a szállodánál, ahol fia épp aludt. Liam nem akart tőle semmit, és ezt azzal mutatta ki, hogy behúzott neki egyet. Az ütés végül verekedéssé fajult. Liam és Patsy Kensit első látásra egymásba estek 1995 decemberében, amikor az énekes egy manchester-i bárban romantikusan feldöntött egy asztalt. A szerelem gyümölcse egy gyerek, Lennon Francis lett, aki 1999. szeptember 13-án született, és természetesen John Lennon után kapta nevét. 2000 júliusában házasságuk véget ért, s Liam új nő után nézett. Meg is találta társát Nicole Appletonban, az All Saints tagjában. Közös gyermekük tavaly született meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top