Szabadidő

Ben Affleck rövid pórázon

Jennifer Lopez bekeményített, miután võlegénye, Ben Affleck csúnya botrányba keveredett: szoros összefüggésbe hozták egy sztriptíztáncosnõvel.




Ben ugyan mindent tagadott, mégis szigorú büntetésben részesült. Jennifer lefújta az esküvő előtti legénybúcsút, mondván, Ben már igazán kibulizhatta magát korábban. Egyben ultimátumot is adott: még egy sikamlós ügyecske, és fel is út, le is út. Egyébként J-Lo ezt a módszert alkalmazta két közeli barátnőjével szemben is, akik a kínos ügy kapcsán nem átallottak arról érdeklődni, hogy akkor most kútba esett-e a tervezett esküvő. Lopez kisasszony egyszerűen nem hajlandó többé szóba állni velük, sőt utoljára még utasította őket, hogy töröljék ki a számát a mobiltelefonjukból. A szoros pórázra fogott Ben Affleck egyébként akcióhősként tér vissza John Woo legújabb mozijában, A felejtés bérében, amely 2004. februárjától látható a hazai mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top