Szabadidő

Wilbur nagy kalandja

Minden idõk egyik legkedveltebb meséje, E.B. White klasszikus gyermekkönyve, a Charlotte hálója folytatódik ebben a szívet melengetõ, zenés kalandfilmben.





Színes, új szereplőkkel, négy vadonatúj dallal, és a barátságról, egyéniségről szóló fontos tanulságokkal a Charlotte hálója 2: Wilbur nagy kalandja időtlen családi szórakozás.
Wilbur, a malac tudja, milyen fontos a barátság – megtanulta egy Charlotte nevű póktól. Így amikor találkozik Kardigánnal, a magányos báránnyal, Wilbur azonnal barátjává fogadja. Bevezeti Kardigánt a tanyasi élet örömeibe, és bemutatja őt három nagyon különleges póknak: Nellie-nek, Araneának és Joynak, Charlotte lányainak.

Amikor Zuckerman gazda eladja Kardigánt egy másik gazdának, Wilbur rájön, mit kell tennie. Egy agyafúrt patkány, Templeton társaságában Wilbur és Charlotte lányai nekivágnak a felejthetetlen útnak, hogy megtalálják Kardigánt, és felfedezzék, hogy bátorsággal, szívvel és baráti szeretettel szinte mindent meg lehet oldani.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top