Szabadidő

Shania Twain új rekordot állított fel észak-amerikai turnéján!

Azt már tudtuk, hogy Shania Twain minden idõk legsikeresebb szólóénekesnõje albumeladás alapján. Ezt azonban fokozta is tudta, ugyanis rekordot állított fel koncertjegy eladásban is!!





A Grammy-díjas szupersztár Up! elnevezésű világkörüli turnéjának első állomása a kanadai Hamilton volt, ahol 18.573 rajongó előtt lépett fel. A koncertjegy eladásból származó bevétel bruttó 1.282.984 USA dollárt tett ki!!! Twain folytatta az első koncert sikerét Ottawában is, ahol 1.195.587 USA dollár folyt be a jegyeladásból.

Az Up! turné elismerést váltott ki a kritikusokból is. The Toronto Sun-ban ezt olvashattuk:
” Twain előadása mellett a legtöbb politikus elbújhat. A rajongók imádták Shania koncertjének minden egyes percét”. Az Ottawa Sun szerint “hibátlan előadás”.

Koncerteken a legújabb slágerek mellett ( Forever and For Always, I’m Gonna Getcha Good) a korábbi klasszikusok ( Man! I Feel Like A Woman, Still The One) is elhangzanak.

Az énekesnő az ősz folyamán szerepel az Oprah show-ban, ahol bemutatja új kislemezdalát, a She’s Not Just A Pretty Face-t. A dal biztos, hogy a Shania klasszikusok sorát bővíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top