nlc.hu
Szabadidő
Zeta-Jones: Nem ciki a házassági szerzõdés!

Zeta-Jones: Nem ciki a házassági szerzõdés!

Rafinált nõszemélyt alakít Catherine Zeta Jones legújabb filmjében, a Kegyetlen bánásmódban. Az általa megformált hõsnõ gazdag üzletemberekhez megy feleségül, aztán jól elválik tõlük, és mondani sem kell, hogy nem üres kézzel távozik.




Az újságíróknak persze rögtön eszébe jutott: hogyan is áll a művésznő a saját házasságával, hiszen meglehetősen gazdag és nála jóval idősebb férfihoz ment feleségül? „Természetesen kötöttünk házassági szerződést, és mindent részletesen szabályoztunk – meséli Zeta Jones legújabb interjújában. – Ez így van rendjén. Ha én lennék Michael (Douglas) helyében, ugyanezt tettem volna. Miért kerüljön olyan helyzetbe, hogy egy nála 25 évvel fiatalabb nő váláskor fogja és vigye a fél vagyonát? Mindent szépen leírtunk, aztán elsüllyesztettük egy fiók mélyén – remélem, soha nem fog előkerülni. Én még soha egy centet sem csikartam ki a férfiaktól, és nem is fogok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top