Szabadidő

Szabadidõs csomag a K. u. K. Kiadótól

Folytatódik játékunk a K. u. K. Kiadóval. És ismét egy olyan csomagot állítottunk össze, amely a kellemes olvasnivaló mellett egy hasznos könyvet is tartalmaz. Most egy szakácskönyvet!

A macska, aki Párizsban járt





Peter Gethers (kiadó, forgatókönyv- és regényíró) megrögzött agglegény volt, és utálta a macskákat. Mindez megváltozott, amikor a Norton névre hallgató kajla fülű skót macska belépett az életébe.
Első látásra egymásba szerettek, és hamarosan elválaszthatatlanokká váltak. Együtt keltek át kompon Fire Islandre, Manhattanben földalattiztak, repültek Párizsba, hogy Roman Polanskival és Harrison Forddal találkozzanak. Gyönyörű nőkkel randevúztak, és a földkerekség legjobb éttermeiben ettek. Norton mindenkit levesz a lábáról – szórakoztató és intelligens társ, megérti a csendet, élvezi a kergetőzés izgalmát, és egyaránt szívesen fogadja férfiak és nők hódolatát. Esendő gazdáját arra is megtanítja, hogyan éljen, miként szeressen, és hogyan legyen teljes ember.

A macska, aki Párizsban járt tanúsága szerint megeshet, hogy egy kis szőrgombóc megváltoztatja az ember életét.






Sütögetés lávakövön


Fedezd fel a lávakövön sütés különleges örömeit! Több mint 50 recept húsokhoz, halakhoz, tengeri herkentyűkhöz, de zöldségekhez és gyümölcsökhöz is. Külön fejezetben rafinált köretrecepteket közöl, amelyek magukban is megállják a helyüket. Érdekes és kellemes társasági “főzőcskébe” vezet be ez a könyv, amelynél mindenki a maga ura, illetve a maga szakácsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top