Szabadidő

Milyennek látni fentrõl a világot?

A magasból minden szebbnek tûnik, de most nem ez a fontos. <br>A fontos az, hogy minden jobban és hamarabb észrevehetõ. Talán éppen emiatt van, hogy a Wagon R+ a magyar autópiac egyik kedvence és talán ezért van, hogy októberben megint igazítottak rajta s most még inkább megfelel az elvárásoknak.















 


 


 


 


 


 





Megjelenésekor szokatlan „doboz” formája okozott meghökkenést, felkeltve sokak kíváncsiságát. Beülve az ötszemélyes autóba azonnal láthatóvá válik, mit is rejt magában ez a különleges forma. Továbbra is páratlan az autó helykihasználása.
A magas, sarkokig kitolt kerekekre épülő karosszéria számtalan olyan ötletes megoldást rejt magában, amely megkönnyíti utasai életét, felkeltve az emberben a „hogy erre mások miért nem gondoltak” érzését.





Ráadásul a Wagon R+ most megkapta azt a vadonatúj, az Ignishez kifejlesztett 1,3-as motort (M13A VVT), amely változtatható szelepvezérlésével, 93 lóerejével méltán vívta ki a szakma elismerését.
A 16 szelepes erőforrás már most megfelel az EURO-IV-es környezetvédelmi kritériumrendszernek. 40 milliméterrel megnőtt az autó hossza is. (3500-ról, 3540-re). Megváltozott – előnyére – a lökhárító, a hűtőrács, és a ködlámpa formája is. A Suzukinál érzékelik, hogy az általuk gyártott autók tulajdonosai büszkék autóikra. Ennek megfelelően a márka „S” logója felkerült a kormánykerékre, az indítókulcsra, és az opcionális könnyűfém felnikre is. A jobb vétel érdekében a kocsiszekrény hátuljáról az elejére került a rádió antennája. Mindezek októberben megtekinthetők és kipróbálhatók a márkakereskedésekben is.





A megújult Wagon R+ is kiemelkedően biztonságos autó:
A kétoldali, teljes méretű légzsák alapfelszereltség, csakúgy, mint az első és a hátsó ajtókba épített oldalmerevítés, amely az oldalsó ütközések esetén védi az utasokat. Az első üléseken állítható magasságú, előfeszítős biztonsági öv, hátul, középen is három pontos biztonsági öv védi az autóban ülőket. A rendelhető ABS gyorsan és precízen szabályozza a fékerőt, ezáltal véd a hirtelen fékezés veszélyeitől, különösen a nedves, csúszós utakon.





A nagy-britanniai Auto Express a városi kocsik kategóriájában a
WagonR+-t találta a leginkább tolvajbiztos autónak. A Suzuki modellje 49 különböző típust utasított maga mögé, köztük vezető európai gyártók luxusautóit is.
A WagonR+-ban elhelyezett speciális biztonsági zár olyan jól sikerült, hogy egy több tagú “specialista” csapat – magyarul egy erre a célra felkért “rosszfiú-banda” – sem boldogult a jármű meglovasításával.

Igazi városi autó Ő, de erős motorjának köszönhetően imádja az autópályák tempóját is. A Wagon R+ tele van apró, praktikus megoldásokkal, melyekkel teret nyerhetünk, hogy az utazás során minden, bármikor karnyújtásnyira legyen. Az új Wagon R+ az Ön ideális autója. Dőljön hátra nyugodtan.

Suzuki Wagon R. Szabadság, szeretem. >>>

Most tesztelheti is a márkakereskedésekben! >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top