Szabadidő

Hugh Grant megint fenyegetõzik

Ismét bevágta a durcát Hugh Grant: kijelentette, nagyon elege van már a filmezésbõl, mert az egész folyamatot borzasztó tortúrának találja.





Nem titkolja, egyre gyakrabban fordul meg a fejében, hogy visszavonul, mert nem vágyik másra, csak hogy hagyják végre békén: nyugodtan ülhessen otthon a tévé előtt, kedvenc műsorait bámulva. – Negyvenhárom évesen az ember már szeretne egy kicsit lazítani, de ez lehetetlen, ha egyik forgatásról a másikra cibálják, ahol előfordul, hogy négyszer-ötször kell fölvenni ugyanazt a jelenetet – számolt be szenvedéseiről. – Megöl a fáradtság és az unalom, ezért senki ne lepődjön meg, ha hirtelen kiszállok!

Meglehet, Hugh csak azért panaszkodik, hogy egy kicsit foglalkozzanak vele, hiszen a színészi teljesítményén nyoma sem látszik életuntságnak. Legújabb, Igazából szerelem (Love Actually) című romantikus vígjátékában is csúcsformában van, bárki meggyőződhet róla 2003. december 4-étől a hazai mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top