Szabadidő

Zeta-Jones, Douglas: mindhalálig szerelem!

Catherine Zeta-Jones legújabb filmjében, a Kegyetlen bánásmódban olyan asszonyt alakít igen hitelesen, aki csak azért megy mindig férjhez, hogy a férfiakat jól kifossza a válás során.

A színésznő azonban kézzel-lábbal tiltakozik, ha a valóságban azonosítani próbálják őt ezzel a szereppel. – Én soha nem válnék el, mert a válásnak még a gondolatát is undorítónak találom! – nyilatkozza legújabb interjújában, nála kerek negyedszázaddal idősebb férje, Michael Douglas oldalán. – Ez egyszerűen a génjeimben van. Egy kis walesi halászfaluból származom, ahol az emberek közelebb vannak egymáshoz, és egy egész életre választanak maguknak társat. Tehát nálunk nem úgy megy, mint Hollywoodban! Egyébként érdemes megnézni, hogy a híres földijeim ugyanígy éltek: Tom Jones 47 éven át kitartott a felesége, Linda mellett, Richard Burton pedig nem merte magának bevallani, hogy mindig is Liz Taylort szerette igazán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top