nlc.hu
Szabadidő
Eros Ramazotti

Eros Ramazotti

Az olasz születésû Ramazzotti minden idõk egyik legsikeresebb elõadója hazájában. Népszerûsége immár majdnem az egész világra kiterjedt, fõleg a latinnyelvû országokra.




Egyszerű, elegánsan felépített romantikus balladáival és tempós pop dallamaival 1993-as “Tutte Storie” című albuma több milliós eladásokat eredményezett. Az albumról kimásolt “Cosa de la vita” Európa-szerte megjárta a slágerlistákat, a nagy sikerre való tekintettel pár évre rá Tina Turnerrel duettezve újra kiadta kislemezen. Ramazzotti nagy odafigyeléssel készítette el a rákövetkező “Dove C’ Musica” korongot, melyről az első kimásolt dal a “Piu Bella Cosa” volt. Ennek ellenére az album legjobb pillanata a második sláger, a “Yo sin ti” volt.





A spanyol nyelvű dalban merengue és salsa ritmusok keveredtek, és olyan zenei érettséget bizonyított, amelyet korábbi dalai alapján sokan nem gondoltak volna róla. Nem sokkal ezelőtt Magyarországon is járt, a Kisstadionban több ezren tekintették meg a sármos olaszt, aki női rajongói legnagyobb bánatára foglalt, német barátnője már utánpótlással is megajándékozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top