nlc.hu
Szabadidő
Bridget Jones miatt rúgták ki Renée Zellwegert?

Bridget Jones miatt rúgták ki Renée Zellwegert?

Lehet, hogy csak ürügy, de Renée Zellweger volt barátja, Jack White, a White Stripes frontembere azt állítja: azért szakított a színésznõvel, mert nem tudta elviselni, hogy teljes erejével a következõ Bridget Jones-filmre készül.





Renée ugyanis teljesen átlényegült Bridgetté a film sikere érdekében, és Jack úgy érezte, ez kedvezőtlenül befolyásolja az ő hangulatát. – Renée kissé lassú, lompos lánnyá változott, aki esténként a tévé előtt mélázik, és telített zsírokkal átitatott kajával tömi magát – állítja a pár egyik barátja. – Jacknek ez nagyon nem tetszett, mert neki állandóan a topon kell lennie, és egyre inkább az lett a benyomása, hogy Renée fékezi őt.

Jack nyitva hagyott egy lehetőséget: azt mondta Renée-nek, ha megszabadult Bridgettől, talán újra kezdhetnek mindent. A színésznő azonban nem lát már megoldást kettejük számára, mert úgy véli, Jack nem képes kellően alkalmazkodni hozzá. (Bridget Jones – The Edge of Reason, hazai bemutató: 2004. november)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top