Szabadidő

A Story „ötcsillagos” kedvencei

A Story magazin immár ötödik alkalommal rendezte meg díjkiosztó partiját, amelyen a magyar sztárvilág legkiemelkedõbb személyiségei vettek részt. Az Ötcsillag-díjat idén is a Story Olvasóinak szavazatai alapján adták át hét kategóriában.





A Story magazin története az elmúlt évek egyik legnagyobb sikersztorija.
1998-as indulása óta 100 millió példányban kelt el, továbbra is Magyarország legnépszerűbb, legnagyobb példányszámban vásárolt és legolvasottabb lapja, hetente több mint 1 millió 538 ezer olvasóval.

A Story sikerében döntő szerepet játszott a magyar sztárvilággal ápolt különlegesen jó viszony, amely lehetővé tette, hogy a közönség kedvencei együttműködő partnerként fogadják el lapunkat.

E kapcsolat jelképeként alapította meg 1999-ben a szerkesztőség az Ötcsillag-díjat, amely minden év végén kerül átadásra a Story-olvasók kedvenceinek egy exkluzív parti keretében. Az Ötcsillag-díj tehát egy igazi közönségdíj, amelyet valóban az Olvasók szavazatai alapján ítélnek oda. A díjazott sztárokról csillagokat neveznek el az égen, a hollywoodi szokásnak megfelelően.

Ebben az esztendőben a díjazottak az Olvasók szavazatai alapján a következők lettek:






• A 2003-as év legjobb tévés és rádiós műsorvezetője Vágó István, tévés és rádiós műsorvezetőnője Jakupcsek Gabriella.

• A 2003-as év legjobb színésznője Oroszlán Szonja, színésze Kern András.

• A 2003-as év legjobb tévés produkciója A Nagy Ő.

• A 2003-as év legjobb énekesnője Cserháti Zsuzsa.





Idén első ízben adták át a Story Érték-díjat, amellyel azokat a médiaszemélyiségeket szeretné a Story elismerni, akik nincsenek feltétlenül a televíziók legnépszerűbb műsorainak reflektorfényében, viszont saját területükön kiemelkedőt alkottak az elmúlt esztendőben.
A Huszti Péter, Szinetár Miklós, Presser Gábor és Vitray Tamás alkotta kuratórium döntése nyomán 2003-ban a Story Érték-díjat Kováts Adél, Hegedűs D. Géza, Simon András és Novák Péter kapták.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top