Szabadidő

Madonna: Remixed & Revisited

Az American Life album a vártnál rosszabbul fogy – itt az idõ, hogy az eddigi társadalomkritikus hangvételû kislemezdalok után jól bevált szerelmes számok mentsék, ami menthetõ.

Az American Life albumról a címadó dal és a Hollywood után – területtől függően – a Nothing Fails és/vagy a Love Profusion kerül kislemezre, de azt megelőzi egy félórás EP az említett számok – túlnyomórészt rockos – remixeivel, a Britney-t, Christinát és Missyt is felsorakoztató MTV-fellépés felvételével, továbbá egy kiadatlan 1994-es dallal.





A Nothing Fails és a Love Profusion seregnyi mixe közül erre az EP-re a rockosabbak, gerjedősebb kerültek, az amúgy inkább hip-house-os Jason Nevinstől, illetve Ray Carolltól (Headcleanr). Szintén Headcleanr Rock Mix formájában hallhatjuk az American Life-ot is, kemény gitárokkal, a rapbetétet kétszer is – Madonna mint nu metal! A Nobody Knows Me-t elektrós verzióban kapjuk meg (Mount Sims Old School Mix), míg a Hollywoodot régi Madonna-slágerekkel összedolgozva: az MTV Video Music Awards gáláján előadott medley-ben a Like A Virgin részen Britney Spears és Christina Aguilera osztozott, a Hollywood végébe pedig a nyelves puszikból kimaradt Missy Elliott rontott be, ahogyan az ő rapjét halljuk Madonna mellett a GAP-reklámba került Into The Hollywood Groove című pszeudo-bootlegben is. A múlt kísért az EP záródalában is: a Dallas Austin dalszerző-producerrel közösen írt Your Honesty felvétele az 1994-es Bedtime Stories albumhoz készült, de akkor végül nem jelent meg, egészen mostanáig a fiókban várakozott. Szerelmes dal tipikus kilencvenes évek eleji ritmusalapokkal és franciául suttogott prózai betéttel – so 90’s!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top