Szabadidő

Megasztár

Szombaton megtudhatod, hogy ki lesz 2004 hangja, valamint megcsodálhatod a nagyon trendi cuccokkban fellépõ Till Attilát.




A jól ismert műsor hetente egyszer, főműsoridőben jelentkezik. Az érdeklődés óriási: több ezer 16 és 35 év közötti fiatal jelentkezett, közülük azonban mindössze ötvenen jutottak az elődöntőbe. Velük már külön ének- és tánctanár, valamint image-szakértő foglalkozott. Az elődöntőből tíz szerencsés sztárjelöltet juttatott a döntőbe az öttagú zsűri. A végső megmérettetésen a zsűritagok véleményezik a produkciókat, a döntés azonban kizárólag a nézők kezében lesz, ők döntik el ugyanis kiből lesz majd megasztár. A szerencsés kiválasztott lemezszerződést kap, illetve saját koncertet adhat. Ennek feltételeit a TV2 biztosítja.

A döntők felvételei Budapesten zajlanak, nagy stúdióban, közönség előtt, rendkívül látványos, monumentális díszletben. A döntőkbe jutott 10 játékos, ebben az időszakban már Budapesten együtt lakik. Az előadásokra a felkészülés folytatódik, hiszen itt már zenekari kísérettel, kidolgozott, profi előadásokat láthatunk, ráadásul versenyzőnként több dalt is bemutatnak.

Zsűritagok:
Spitzer Tavasz Gyöngyibaba, alias Soma
Bakács Tibor Settenkedő, újságíró-esztéta
Pély Barnabás, a United együttes frontembere
Pierrot, zenész-producer
Presser Gábor, komponista

Műsorvezető: Till Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top