Szabadidő

Késõ este Hajós Andrással a VIASAT3-on

Azt már tudjuk, hogy Hajós András igazi showman. Ezúttal kiváncsian várjuk, hogy mennyire jó kérdezõ-ember. Elsõ vendége Árpa Attila, a médiamacsó lesz...




Január 12-tol a VIASAT3 képernyőjén jelentkezik új műsorral az utóbbi évek egyik legszínesebb televíziós személyisége, Hajós András. A Késő este Hajós Andrással a klasszikus late night show elemeit (monológ, vendégek, zenekar) ötvözi a műsorvezető sajátos humorával. A VIASAT3 műsorán minden hétfőn, csütörtökön és pénteken este 22 órától lesz látható a KEHA, amelynek saját állandó zenekara (Fekete Kovács Kornél és a KEHAVB, azaz a a Késő Este Hajós Andrással a VIASAT3-on Band) mellett minden adásban vendégzenekar is fellép. És természetesen gyakran feltünik majd Magyarország leghíresebb showmedvéje, az utánozhatatlan Dr. Debreceni László.

A Késő este első adásában vendégünk lesz a “médiamacsó”, botránykönyvíró, filmrendező: Árpa Attila, aki részletet mutat be “Argó” című filmjéből, és várhatóan beavatja Andrást az amerikai foci rejtett fogásainak világába.
Műsorunkban élőben játszik a Hooligans.

Hajós András hamarosan vendégül látja Magyarország párhuzamosan legtöbb televízióműsorát készítő médiamogulját: Anettkát.

Már nem kell sokat várni, és eljön Nagy Kriszta Tereskova, aki a közelmúltban azzal a képével vonta magára a figyelmet, melyen Árpa Attilával közösen szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top