Szabadidő

Titkok

Két fiatal lány gátlástalan játszadozása a férfiak testével. De vajon meddig folytathatók a színlelt orgazmusok? Vajon lesz-e olyan férfi, aki átlát a szitán, és bosszút áll a férfiak nevében?




Az élet kétes örömeiben való jártasság váratlan meglepetéseket is hozhat. Két fiatal nő azonban élvezi, hogy játszhatnak a szerelemmel és saját sorsukkal. Céljuk: férfiakat meghódítani, majd egyenként sorsukra hagyni őket. Tettetik az orgazmust és a legpiszkosabb trükköket vetik be. Nathalie táncosnő egy éjszakai bárban és ő avatja be az élvezetekbe és a gyönyörökbe Sandrine-t, a pultoslányt. A két megmámorosodott – és titokban egymásra féltékeny – szövetséges együtt játszik a férfiak szívével. Elszegődnek egy nagyvállalalthoz dolgozni, ahol kikezdenek Delacroix-val, a főnök jobbkezével és a vezetőség más tagjaival. Csakhogy a lányok nagy veszélybe kerülnek, amikor Christophe-fal, az igazgató fiával akadnak össze.

rendező: Jean-Claude Brisseau
forgatókönyvíró: Jean-Claude Brisseau
operatőr: Wilfrid Sempe
zene: Xavier Piroelle
vágó: Maria Luisa Garcia
szereplő(k):
Coralie Revel (Nathalie)
Sabrina Seyvecou (Sandrine)
Roger Mirmont (Delacroix)
Fabrice Deville (Christophe)
Blandine Bury (Charlotte)

Január 8-tól csak az Urániában! Mindennap este 9-kor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top