Szabadidő

Amorf Ördögök koncert

Az Amorf Ördögök sajátos zenei stílusával üde színfoltot jelent a pesti éjszakában. Ezúttal az A38 Állóhajón lépnek fel, amelyre minden érdeklõdõt szeretettel várnak.





Az Amorf Ördögök budapesti formáció magához vett tucatnyi hangmintát, XX. század eleji és végi hangulatot, egy pár jó zenészt (magukat) és beültek az űrhajóba, Irány a Hold! felkiáltással, ahol aztán a földitől eltérő nyomás mellett mindezt zenévé rázták. Ha nem is hiszünk már a zenei élet hagyományos úton való megújításában, amikor meghalljuk, hogy ezek az ördögök mit csinálnak, tudni fogjuk, hogy mégis van új, unikum a befordult, elszürkült magyar popzenei életben.




Nem panaszkodhatnak azok, akik mély, jelentést is hordozó szövegeket akarnak, akik harmonikus akkordozást hallgatnának, akik odavannak a XX. század eleji sanzon-hangulatokért, vagy éppen a XX. század végi elektronikus kütyükért, poti-csavargatásokért rajonganak. Mindez a sok ördögség élőben, személyes varázzsal a hajó falára festve tarol a legsikeresebben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top