Szabadidő

Dr. Csernus a Viasat-on

Magyarország egyik legextravagánsabb orvosa, aki pszichiáterként több ezer drogfüggõ és segítségre szoruló fiatalt gyúgyított meg, ezúttal TV-dokiként fogadja a pácienseket.




Egy profi pszichiáter, egy nyers modorú kemény fickó, egy egykori drogos, aki most többek között kábítószereseket gyógyít, egy, a közvéleményt megosztó médiaszemélyiség. Ez a négy karakter egy személyt takar: dr. Csernus Imrét.

A VIASAT 3 képernyőjén január 12-től minden hétköznap este jelentkezik emberi sorsokkal foglalkozó műsora, amelyben adásonként egy „páciens” osztja meg problémáit a szókimondó orvossal és a nézőkkel Csernus doktor televíziós “rendelőjében”. A hazai talk-showk között egyedülálló produkciónak ígérkezik a VIASAT 3 új napi beszélgetés-sorozata, amely a megszokottól teljesen eltérő, formabontó megközelítéssel tekint mindennapi és különleges problémáinkra. A hétköznap 18 óra 35 perces kezdettel sugárzott műsor legérdekesebb pillanataiból szombat esténként ismétlő válogatást láthatnak a VIASAT 3 nézői. Első adás 2004. január 12. este 18:35


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top