Szabadidő

Esküvõi kiállítás és vásár

Január-február az esküvõ kiállítások és vásárok idõszaka. Az országos vásár január 23-25 között kerül majd megrendezésre az impozáns Budapest Novotel Congress épületében.





A vásár az idén január 23-án pénteken délután 2 órakor nyitja kapuit a nagyközönség előtt. A Budapest Novotel Congress főbejáratánál lehet majd (kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen) megvásárolni az 1.200 Ft-os belépőjegyet. A “befektetés” megéri, hiszen a legtöbb kiállító jelentős vásári kedvezményekkel várja a párokat.

A belépéskor egy több, mint száz oldalas vásári katalógust kapnak a látogatók, melyet érdemes átböngészni (és nem egy szatyorba süllyeszteni, hogy majd otthon…)!

A katalógus tartalmazza a kiállító cégek listáját téma szerinti bontásban is, így azonnal “kéznél van” az információ, hogy hány ékszerész, meghívós, virágos, menyasszonyi ruhás, stb. állít ki a vásáron és hol lehet őket megtalálni.





Az Esküvő kiállítás és vásár január 23-25 között péntektől vasárnapig várja a látogatókat. Pénteken a nagyközönség délután 2-től este 7-ig, szombaton és vasárnap délelőtt 10-től este 6-ig látogathatja a rendezvényt.

A kiállítás és vásár területére egységesen 1200 Ft-os a helyszínen a főbejáratnál megvásárolható jeggyel lehet belépni. Az 1200 Ft-os belépőjegy árát a kiállítók többsége 10000 Ft feletti vásárlás esetén beszámítja.

A kiállítás ideje alatt nem csak megnézheti, megkérdezheti vagy felpróbálhatja, hanem a helyszínen megrendelheti, megvásárolhatja az Önnek tetsző dolgokat.
A kiállítás ideje alatt különleges kedvezmények várják a vásárlókat.

Helyszín: Novotel Budapest Congress
Budapest, XII. kerület Jagelló út 1-3 (Hegyalja út, Alkotás út, Jagelló út sarok)

A főbejárat a Budapest Kongesszusi Központ parkolója felől nyílik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top