nlc.hu
Szabadidő
Brit zenék Budapesten

Brit zenék Budapesten

Az A38 hajón kerül sor az Egyesült Zenei Királyság elnevezésû négynapos fesztiválra, amelyen a maguk szubkultúráiban világszerte ünnepelt brit és magyar zenekarok, DJ-k, VJ-k, költõk és grafikusok nyújtanak felejthetetlen élményt.




Az európai uniós csatlakozás alkalmából Nagy-Britannia Gondolatok Sugárútján címmel rendezvénysorozatot indít Magyarországon és a többi közép-kelet-európai csatlakozó országban. A 9 hónapos rendezvénysorozat idén március végén indult, és egészen novemberig változatos programokkal várja az érdeklődőket.

Április 29–től május 9-ig brit-magyar költészeti fesztivált tekinthetnek meg az érdeklődők Covering Lines címmel. A fesztivál során a brit költészet hat sztárjával találkozhat országszerte a közönség felolvasóestek és workshopok keretében. Nagy vihart kavart műve, a ‘V’ budapesti premierjére pedig hazánkba érkezik Tony Harrison.

Májusban megjelenik a Magyar Narancs mellékletének speciális brit-magyar száma. Az összehasonlító interjúk és cikkek számos aspektusból közelítenek a mai brit és magyar nők életét meghatározó témákhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top