Szabadidő

Anna gyógyításáért

Anna öt hónapja született súlyos májrendellenességgel. Gyógyulása lehetséges, de ehhez Hamburgban kell rajta elvégezni egy mûtétet. Ez pedig nagyon sokba kerül. Ehhez szeretnénk hozzájárulni mi is, hogy a kislány egészségesen nõhessen fel.




Bár magát a műtétet a társadalombiztosítás fizeti, a kezeléseket és az előzetes kivizsgálást nem, így a családnak összesen hárommillió forintot kell összegyűjtenie az utazáshoz. Biztosan sokan találkoztatok már a fórumon is ezzel a szomorú történettel, ami éppen a ti beavatkozásotok miatt már nem is tűnik olyan kilátástalannak. Mióta felkerült hozzánk a számlaszám, amelyen adakozni lehet, az összeg olyannyira megugrott, hogy már nem egészen egymillió hiányzik.

Mi is szeretnénk segíteni a nemes cél érdekében, ezért egy nagy lehetőséget kínálunk mindenkinek. Május 15-én a margit-szigeti Családi Hétvégén (ebből is szombaton!) a Nők Lapja Cafe is megjelenik a Nagyszínpadon. Itt, mindenki előtt fog festeni Oláh Mara festőművész, akinek képére aztán licitálni lehet majd. A képért befolyt összeget átutaljuk Anna számlájára.

Ha ott leszel, de mégsem lesz tiéd a kép, vagy nem tudsz annyit áldozni, akkor is segíthetsz. Kiteszünk majd egy gyűjtődobozt a Nők Lapja Cafe sátorban, amelybe akármilyen kis összeget dobhatsz, ez is Anna számlájára kerül.

Anna számlaszáma:
Pálfi Anna 11773322-00151247

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top