nlc.hu
Szabadidő
Edvin Marton koncert

Edvin Marton koncert

Lassan egy éve, hogy Edvin Marton elkápráztatta a budapesti közönséget. Aki lemaradt a koncertrõl, az most feltétlen nézze meg a sztárhegedûs lenyûgözõ, mondhatni ördögien igényes játékát.

Kedden, május 18-án az Operett Színház ad otthont legújabb, eddig még sosem látott show-műsorral egybekötött koncertjének, mely a hegedűvirtuóz legújabb lemezére épül. Itt szólal meg először élőben Edvin Marton második lemezének, az április végén megjelenő Virtuoso című albumnak a zenei anyaga. Saját szerzeményei mellett modern hangzásban és feldolgozásban felcsendül többek között a Carmina Burana, Beethoven V. Szimfóniája, és Liszt Magyar Rapszódia című szerzeménye is. Újdonságként két filmzene is felkerült Edvin repertoárjára – a Love Story és a Romeo és Julia romantikus hangulatát „cross over” stílusban közvetíti a mágikus Stradivari mestere. A Virtuoso lemez mind virtuozitásában, mind hangzásvilágában színesebb mint az első album, hisz utazásai során az Edvint ért sokrétű zenei hatások új dallam- és hangzásvilág létrehozására inspirálták őt, így találkozhatunk a lemezen arab, ír és indiai zenével egyaránt.

Ezen az estén nemcsak fület, de szemet gyönyörködtető látványban is része lesz a koncertre látogató közönségnek, hisz az egyedülálló zenei hangzás mellett lézershow, hatalmas plazmakivetítő, a Mozdulat Show táncosai, valamint a Four Seasons Kamarazenekar tagjai kápráztatják el produkcióikkal a közönséget.

A koncert sztárvendége Edvin húga, Andrea, aki zongorajátékával most először lép a fővárosi közönség elé. Közös bemutatójukon kívül musicalrészleteket és filmzenét hallhatunk előadásában. A magyarországi bemutatót követően a francia, a német és a japán publikum élvezheti majd Edvin játékát és a páratlan show-műsort.

Helyszín: Budapesti Operettszínház
Cím: 1065 Budapest Nagymező u. 17.
Jegyár: 4900-6900Ft.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top