Szabadidő

Az ország tesztje – a Nagy Tudáspróba

Elõször volt az IQ - Az ország tesztje, amikor a stúdióban ülõ vendégek és a tévénézõk az intelligenciájukról tudták meg, hogy mekkora. Most itt a mûveltségi teszt. Izguljunk együtt!




A legújabb nagyszabású interaktív vetélkedőn a stúdióban ülő sztárok és játékosok valmint a tévénézők egyaránt lemérhetik, mennyire vannak otthon a történelem, az irodalom, a zene, a képzőművészet, a sport vagy a politika világában – azaz milyen az általános műveltségük.

A május 22-én, szombaton élőben sugárzott háromórás show ismét két részből áll majd. Az elsőben megismerkedhetnek a vendégekkel – köztük a műsor sztárvendégeivel. A stúdióban öt csapat verseng majd egymással, az öt jellemző karakter: a hosszú hajúak, kopaszok, a háztartásbeliek, a focisták és a postások. A csapatok huszonöt-huszonöt tagból állnak.

A stúdióban helyet foglal majd hat sztárvendég is. Lilu, Erdei Zsolt, Növényi Norbert, Bajor Imre, Zalatnay Cini és Détár Enikő mind arra vállalkoztak, hogy az ország nyilvánossága előtt vizsgáznak majd általános műveltségből.





A Nagy Tudáspróba második részében a teljes feladatsor közös megoldását nézhetik végig, amikor minden kérdésnél kiderül mi volt a helyes megoldás és miért. A stúdió legeredményesebbje díjat kap, és az interneten beérkezett eredményekből az is kiderül, kik a műveltebbek: a hosszú hajúak, a kopaszok, a háziasszonyok, a focisták vagy éppen a postások.

A 12 kategóriába csoportosított 65 kérdést a Legyen Ön is Milliomos játék kérdéseit is összeállító Kerényi Péter agyalta ki, a játékot pedig két műsorvezető: a kvízmester Vágó István és Marsi Anikó vezeti.

Ahhoz, hogy a RTL Klub Online segítségével próbára tehesd tudásod, egyelőre semmi mást nem kell tenned, mint kitölteni az alábbi regisztrációs űrlapot. A megadott e-mail cím és a jelszó segítségével fogod tudni letölteni az online játékhoz szükséges programot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top