Szabadidő

Sting koncert

Az 52 éves rocksztár a "Sacred Love Tour" keretében ad ízelítõt legújabb lemezébõl és régebbi slágereibõl. A program részeként a közönség legújabb kedvenceit, az év hangjait, Tóth Veronikát és Oláh Ibolyát is hallhatja.

Ingyenes koncerten lép fel június 5-én a Hősök terén Sting, jelentették be az angol popsztár hivatalos honlapján. A rövid hír megemlíti, hogy a weboldalon nemsokára kaphatók lesznek a koncertre szóló, különleges ellátást biztosító VIP-jegyek, amelyekből ötszázat az énekes rajongói klubjának tagjai vásárolhatnak meg.

A népszerű sztár Spanyolországból érkezik a Budapestre a T-Mobile Napra, és a turné egyedülálló, egyetlen ingyenes koncertjét adja a magyar közönségnek.

A T-Mobile Nap nyáresti zenei attrakciója nem nélkülözheti majd a legújabb és legmodernebb technikai megoldásokat sem. A színvonalas zenei program mellett hatalmas, TV minőségű képet nyújtő kivetítőkön követhető a színpadon zajló esemény. A szervezők gondoskodnak arról, hogy a vetítőknek köszönhetően a tér nagy részén legfeljebb 50 méterről követhető legyen a koncert minden pillanata. A multimédiás élmény részeként CD minőségű, zenei rendezvényen elérhető legjobb hangminőség várja a közönséget.

A rendezvény során kiemelt figyelem övezi a mozgáskorlátozottakat, számukra a szervezők közvetlenül a színpad előtti kiemelt területen külön helyeket biztosítanak. Az elkerített részen kényelmesen és biztonságban élvezhetik az este minden eseményét és segítségükre lesznek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat munkatársai. A világsztár emberi értékek iránti elkötelezettsége régóta közismert, így szinte természetes, hogy Sting kérésére a színpad közelében megépül a nemzetközi emberjogi szervezet, az Amnesty International pavilonja.

Június 5-én tervek szerint a város több pontján esti programok, különleges látványelemek szórakoztatják a főváros lakóit és a Budapestre látogató több százezres vendégsereget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top