Szabadidő

Carte d’Or Fruit & Fresh

Egy olyan jégkrém, ami nem hízlal? Ami finom, és mégsem kell aggódnod a benne rejlõ zsírtartalom és a felesleges kalóriák miatt? És még finom is? Bizony van ilyen!





Az Algida megalkotta a Carte d’Or Fruit & Fresh jégkrémet, ami pontosan ilyen. Ehhez pedig nem kellett más, mint egy zseniálisan egyszerű ötlet. A tej helyére friss joghurt került. Így a zsír- és cukortartalom lecsökkent, és vele a kalóriák száma is. 100 ml Fruit & Fresh 107 kcal-t tartalmaz, így aztán remekül helyettesítheted vele a nyári forróságban az édességeket. Ha már elkezdted a nyári diétát, válts át erre a finomságra!

Külön élmény, hogy a csökkentett kalóriatartalom nem az édesítőszereknek köszönhető, így a természetes ételek hívei is bátran választhatják a Carte d’Or Fruit & Fresh jégkrémet. Ráadásul a joghurtnak köszönhetően éppen olyan nyáriasan savanykás az íz, mint amire ilyen melegben vágyunk!

A joghurt és a 12 % gyümölcs és gyümölcspüré biztosítja, hogy a diétázók akár főétkezésként is fogyaszthassák ezeket a jégkrémeket. Ráadásul 450 g-os csomagolása is éppen kényelmes, még abból se lesz baj, ha az egész dobozzal megeszed!






Piros gyümölcs

A Piros gyümölcs nevet viselő változat az eper, ribizli és málna ízeit kombinálja. Igazi frissítő, és egyben szenvedélyes összeállítás mindenki kedvenceiből!







Sárga gyümölcs

Sárga- és őszibarack, no meg körte és alma. A koranyár után a július és augusztus gyümölcseivel.








Zöld gyümölcs

Az alma és a kivi íze egy joghurtos jégkrémben. Feledhetetlen.

 





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top