Szabadidő

Engedd el magad!

Éppen egyedül vagy? A Nagy Õt keresed? Mi lenne, ha tartanál egy kis szünetet, és egyszerûen megpróbálnád jól érezni magad? Vesd bele magad a forgatagba, és bízz magadban! Elvégre a nyarat erre találták ki!




Ha végre elengeded magad, lehet, hogy az igaz szerelem is hamarabb rád talál. Ha pedig mégsem, hát akkor is jól érezted magad. Ilyenkor igazán megérdemled, hogy finomakat egyél, igyál, és kedvedre flörtölj!


Flört – de hogyan?

A flörtölésnek is vannak komoly szabályai. Az egyik, hogy nem árt, ha hiszel magadban. A magabiztos lányok sokkal szebbek és érdekesebbek, de ezt biztos te is tudod. Tehát egy nagy mosoly, és irány a part vagy a kedvenc kávézód. Persze az sem árt, ha felderítesz néha új terepeket. Legjobb, ha barátnőddel, vagy több lány társaságában vágsz neki a nagy kihívásnak.





Ha kinézted az aktuális áldozatot, már semmi más dolgod nincs, mint elcsavarni a fejét. A mosoly itt is bejön. Külön hódítási pontot kapsz, ha csábítóan eszel vagy iszol valami finomat. Hadd lássák rajtad, hogy nem veted meg az élvezeteket. Egy szép nagy adag jégkrém például remek választás, finom, édes, és mindig érzéki hatást kelt. Ráadásul rágni sem kell, nem okozhat tehát különösebb fennakadást, ha éppen megszólít a nagy Ő.

Szemezz bátran, és mindig figyelj a mosolyodra. A fő, hogy élvezd a dolgot. Ne feledd, nem azért jöttél, hogy férjet fogj, hanem hogy jól érezd magad! Sok sikert!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top