nlc.hu
Szabadidő
12. Nemzetközi Gasztroblues Fesztivál

12. Nemzetközi Gasztroblues Fesztivál

A nyár közepén ismét szól a blues Pakson. Lesz halászléverseny, gasztronómiai- és borbemutató. A sztárvendég: Glenn Hughes, ex-Deep Purple, ex-Black Sabbath basszusgitáros.





Immár tizenkettedik alkalommal várják az érdeklődőket Pakson. Az idei év sztárvendége GLENN HUGHES (ex-DEEP PURPLE, ex-BLACK SABBATH, ex-GARY MOORE BAND) lesz. A kiváló dalszerző hírében is álló basszusgitáros és gyémánttorok HUGHES a tervek szerint – PURPLE, SABBATH és HUGHES sikerszámok mellett – BLUES programot is hoz magával. Ezúttal Hollandiából is érkezik csapat, mégpedig a legjobb bluesgitáros-énekesnek tartott JULIAN SAS triója, amely ez alkalommal HAMMOND orgonistával is kiegészül.

A szervezők, a törzsközönség és JACKIE ORSZACZKY régi álma teljesül a legendás SYRIUS-frontember ausztrál zenekarának fellépésével.

A finn MICKE BJÖRKLÖF & BLUESTRIP együttes rangját jelzi, hogy egyenesen az Európa hírű PUISTOBLUES fesztivál nagyszínpadáról érkeznek.

Természetesen más külföldi előadók mellett fellépnek a műfaj ismert hazai zenekarai, előadói is. A koncertekről ezúttal is CD, DVD-lemez és TV felvétel készül.

A gasztronómiai rendezvény keretében ismét lesz BORBARÁTOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. A találkozóra a MAGYAR TÖRTÉNELMI BORVIDÉKEK legjobb pincészetei fogadták el a meghívást.

A halászléfőző és bográcsban, szabad tűzön készült ételek versenye mellett, ismét megrendezzük a nemzetiségi gasztronómiai napokat a GASTROBLUES klubban, NON-STOP nyitva tartással.

Gasztronómiai rendezvényeink közreműködői és védnökei: BENKE LÁSZLÓ szakács olimpikon, KOVÁCS JÁNOS Venesz-díjas mesterszakács és HARGITAI GYÖRGY, a PRIMA KONYHA magazin főszerkesztője. A közönségnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy a helyszínen elkészített vagy készen hozott hideg-meleg ételeiket megfelelő körülmények között tudják tálalni, és baráti körben fogyasztani. Az ehhez szükséges tárgyi eszközök véges voltára figyelemmel vendégeinket korlátozott számban és a jelentkezés sorrendjében tudjuk kiszolgálni.

A tervezett részletes programot itt olvashatod! >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top