Szabadidő

Ákos a Volt Fesztiválon!

Közel 100 zenekar, DJ és színház neve már szerepel a biztosra vehetõ fellépõk között! Az már tuti, hogy jön LTJ Bukem és Conrad, a Hooligans, R-Go, Exotic, Kispál, Hiperkarma, Nyers - és természetesen Ákos!







Ákos
A VOLT Fesztivál történetében először Ákos kétórás nagykoncerttel mutatkozik be a VOLT közönsége előtt! Vitathatatlan, hogy Ákoshoz hasonló karriertörténet a legendás Nagy Generáció zenekarait leszámítva talán senki nevéhez sem fűződik idehaza. A Bonanza Banzai óta valamennyi koncertje teltházas, lemezei rendszerint minimum bearanyozódnak. Élő produkcióit ritkán látott igényesség és profizmus jellemzi.

A soproni koncerten Ákos vendégül látja egykori bonanzás társait, Hauber Zsoltot és Menczel Gábort is, így számíthatunk egy, a Bonanza-korszakot bemutató blokkra is. Mindemellett az egyelőre még titkos koncertprogramban az Andante turné legsikeresebb pillanataiból is kaphatunk ízelítőt.

Ákos “magánemberként” 2001-ben járt először a VOLT Fesztiválon, akkor a VOLT TALK névre hallgató beszélgetős helyszínen láttuk vendégül.
Ákossal jövő héten terjedelmes interjút olvashattok a VOLT Fesztivál honlapján a tervezett soproni koncertről, és minden fontos kérdésről, amely egy Ákos-rajongót érdekelhet!

A 2004. július 8-9-10-én megrendezésre kerülő Volt Fesztivál részletes programját itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top