Szabadidő

Hogyan éld túl a nyaralást a pasiddal?

Egészen ártatlanul kezdõdik a dolog. Közös nyaralásra készültök a pasiddal, elindultok, megérkeztek, és akkor elkezdõdnek a viták a szállásról, az éttermekrõl és a sörök mennyiségérõl…


Piszkos anyagiak

Lehet, hogy nem hangzik romantikusan, de nem árt előre megállapodni, hogy ki mennyivel járul hozzá az utazáshoz. Hogy ki fizeti a szállást, a strandbelépőt és így tovább. Mit feleztek, és mi terheli a saját bankszámlát. Ja, és mi történik akkor, ha nem akarsz borravalót adni a bunkó pincérnek.

Tabuk

A fű. Ígérje meg a pasid, hogy bármennyire is jó a kedve, és partihangulata kerekedik, ott a tenger meg a nyár, nincs füvezés külföldön, mert ha rajtakapják és elviszik, ki vigyáz akkor a szerelmére?

Az eltérő érdeklődés


Ahol több látnivaló közül lehet választani, adódhatnak konfliktusok. Tipikus, hogy míg egyik a strandon akarja süttetni magát, a másik inkább a városban barangolna. Mielőtt vita alakulhatna ki, érdeklődjetek, hogy mikor a legjobb a parton dögleni, és mikor kellemesebb inkább egy múzeum hűvösében. Annyi biztos azonban, hogy egy múzeum sem éri meg a balhét, ha nem tudtok megegyezni, akkor inkább töltsetek külön egy délutánt.

A pontosság

Mindenkinek mást jelent. Ha pasid lassabban kászálódik ki az ágyból, és mire reggelihez ül, te már rég túráznál valahol, és hajlamos mindenhonnan elkésni, akkor csak egyet tehetsz: még indulás előtt felkészíted magad, hogy néhány dologról lecsúsztok miatta. Ha pedig bekövetkezett, amitől tartottál, akkor minek húznád fel magad, menj ki a medencéhez egy könyvvel és lazíts, vagy állj be a hideg zuhany alá.

Örök elégedetlenkedők

Nem sokat lehet tenni. Vannak pasik, akik mindennel elégedetlenek, és ezt szóvá is teszik. A busz kényelmetlen, büdös a szomszéd, a szobának nincs kilátása a tengerre, hideg a leves, drága a vízibicikli. Ugye ismered ezt a típust?

Megbízhatóság

Roppant kellemetlen elveszíteni az utazás kellős közepén az útlevelet, a bankkártyát vagy az úti könyvet. Beszéljétek meg előre, ki mire vigyázz, ne csússzon el a nyaralás ilyen marhaságon.

Okos enged

Ki van zárva, hogy minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Még indulás előtt nyugodj bele. Így amikor elérkezik a kellemetlen pillanat, könnyebb lesz túltenni magad a tényen, hogy valamiről lemaradsz.

És akkor még nem is beszéltünk az utazások rákfenéjéről, a menstruációról.

Jó utat és idegeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top