nlc.hu
Szabadidő
Terminátor 2. – Az ítélet napja (rendezõi változat)

Terminátor 2. – Az ítélet napja (rendezõi változat)

A Terminátor-trilógia legnépszerûbb része, a T2 mindezidáig nem jelenhetett meg idehaza DVD-n! Most itt a rendezõi változat, 5.1-es hanggal, számos extrával, például a forgatókönyvvel.

Terminátor 2. – Az ítélet napja (rendezői változat) 5.500,- Ft 4.890,- Ft
akció, sci-fi

Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong
Rendező: James Cameron
Játékidő: kb. 147 perc

A Terminátor-trilógia legnépszerűbb része, a T2 mindezidáig nem jelenhetett meg idehaza DVD-n! Most milliónyi rajongó legnagyobb örömére úgy élhetjük át újra az akció/sci-fi műfaj talán legnagyobb klasszikusát, ahogyan még soha: a felújított képpel és 5.1-es hangzásra felkevert hanggal megjelenő filmben számos eddig még soha nem látott új jelenet gazdagítja az egyébként is intenzív élményt!

1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború, amelynek 3 milliárd áldozata volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal néz szembe: a gépek elleni háborúval.

A Skynet gépei most egy új Terminátort terveztek, melynek egyetlen feladata van: elpusztítani John Connort, a gépek elleni harc vezetőjét. S minthogy a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort viszszaküldik az időben, hogy Johnt még gyerekkorában likvidálja. Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre, így ők is visszaküldtek egy Terminátort az időben: az ifjú John Connor védelmére…

Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), angol (DTS)
Felirat: magyar

Extrák:
1. Lemez
– Interaktív menük
– Jelenetek közvetlen elérése
– A szereplők audiókommentárja

2. Lemez
– 4 előzetes
– Kisfilm: T2 új, hosszabb változatáról
– Kisfilm: Így készült a T2
– Kisfilm: Így készült a T2: D3
– A film forgatókönyve
– A teljes sztoribord
– Video archívum: 50 kisfilm és interjú a filmkészítés folymatáról, a legérdekesebb és legbonyolultabb jelenetek forgatásáról és a trükkökről

Kép: 2.35:1 (16×9)
Lemez: 1 oldalas dupla rétegű lemezek
Kiadó: Intercom – 1991
Régió: 2
Korhatár: 16

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top