nlc.hu
Szabadidő
Második nap a Szigeten

Második nap a Szigeten

Felejthetõ amerikai banda, vérpezsdítõ cubai zene, a Kispál vitte a pálmát - röviden ennyi a mérleg a Sziget második napjáról.

Zanzibar – Frontlány: Rita
Rekkenő hőségben nyitotta a sort második napon a Nagyszínpadon a magyar könnyűzene élvonalából a Zanzibar. Frontlányuk, Rita a maga szuggesztív előadásmódjában próbálta tombolásra bírni a közönséget több-kevesebb sikerrel. Annál kevesebbet kellett strapálnia magát az emberek megmozgatásához a Kispál és a Borznak. Húzónév, nem hiába. Lovasi András sajátos humorával hozta a formáját, a slágereket és a slágervárományosokat az új albumról. A közéjük ékelődő amerikai Bloodhound Gang inkább gyerekes csínytevéseivel, mint zenéjükkel hívták fel magukra a figyelmet – felejthető volt.

Busta Rhymes-t a szerkesztőség felelős képviselője kihagyta, helyette a kispálos tombolást kipihenendő a Világzenei Nagyszínpadot vette célba, ahol a cubai Omara

Lovasi András sajátos humorával hozta a formáját
Portuondo lépett fel. A havannai hölgy szintén tagja a Buena Vista Social Clubnak, ami már eleve kötelez. A lazításból persze nem lett semmi, hamar be kellett látnom, hogy ez a zene minden csípőt mozgásra késztet. Nudista hajlamú brit ifjak száguldozása a közönség sorai között színesítette az előadást. Ez a nap is jól eltelt. Ha valaki pénteken is szeretné belevetni magát a latin zene forgatagába, annak jó szível ajánlom az Orchestra Boababot, szintén a Világzenei Nagyszínpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top