nlc.hu
Szabadidő
II. Unoka-Nagyszülõ Informatikai Verseny

II. Unoka-Nagyszülõ Informatikai Verseny

Unokák és nagyik: kalandra fel! Vasárnap egy békés generációs összecsapáson mérkõzhettek meg, melynek tétje: egy laptop, két asztali gép, három mobiltelefon. Ki tud többet másfél óra alatt?




Különleges családi eseménynek ígérkezik az Inforum által szervezett II. Unoka-Nagyszülő Informatikai Verseny október 3-án. A verseny célja, hogy az idősebbeket is bevonja az internet lehetőségeibe, játékos, családi formában.

A mostani versenyre minden 13 évesnél fiatalabb gyermek jelentkezhet, legalább 55 éves nagyszülőjével párban. Minden páros egy szaktanárok által összeállított feladatsort kap, melynek megoldására másfél óra áll rendelkezésre. A kérdések mesékkel, operákkal, színdarabokkal kapcsolatosak, amelyeket az interneten keresztül kell megválaszolni.

A tavalyi első 10 helyezett nem indulhat a versenyen.

A verseny első feladata a regisztráció, amely csak az interneten lehetséges, az Inforum weboldalán. A versenyre az első száz páros jelentkezését fogadják el.

A tavalyi kérdéssor letölthető az Inforum honlapjáról itt »

Az első helyezett nyereménye egy laptop, a két második helyezett asztali számítógépet, a három harmadik helyezett mobiltelefont, valamint valamennyi helyezést elérő egy szoftvert kap ajándékként.

A rendezvény helye és ideje:

2004. október 3. vasárnap 9:00 – 14:00.
Budapest, Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ. Budapest, 1088. Reviczky u. 6.

Regisztráció itt »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top