nlc.hu
Szabadidő
Egészség és szépség napja

Egészség és szépség napja

Az idei õsz kiemelkedõ eseménye lesz az egészséges életmódra neveléssel, a betegségek megelõzésével, az alternatív gyógyászattal, valamint a belsõ- és külsõ harmónia megteremtésének elveivel foglalkozó „Öszi Egészség és Szépség napja” az Andrássy Palotában.





A konferencia, bemutató és vásár nem először várja október 10-én (nyitvatartás 10-től 18 óráig) az Andrássy Palota Konferencia Központban (1062 Budapest, Andrássy út 62.) a gyógyulni, felfrissülni, tájékozódni és nem utolsó sorban szórakozni vágyókat.

Az előző két alkalom tapasztalataiból kiindulva újra jelen lesz, az év közben a Marczibányi téren működő, bio-piac. A gazdálkodók és termelők a többek között kemikáliáktól mentes zöldségekkel, gyümölcsökkel, valamint saját készítésű tejtermékekkel várják a kóstolni vágyókat. Azoknak, akik szívesen fogyasztanak vegetáriánus vagy koleszterin-, esetleg lisztmentes ételeket, maguk készítette természetes alapanyagokból összeállított bio-ételeket is kínálnak a kiállítók.

A Palota első és második emeleti termeiben olyan kiállítók termékeit ismerik meg, próbálhatják ki és vásárolhatják meg a vendégek, akik valamilyen módon segítséget nyújtanak a szépülni és gyógyulni vágyóknak. Egészségmegőrzési, szépségápolási és a helyes táplálkozási szokások kialakítására vonatkozó tanácsokat kapnak az érdeklődők elismert szakemberektől. Ízelítőül: lesz írisz diagnosztika, toxin teszt, hajgyógyászat, thai masszázs, infraszauna, aurafotózás, hennafestés, computeres talpvizsgálat, Vega teszt, mágnes terápia.





Természetesen a „szépségipar” képviselői, valamint a táplálék kiegészítőket forgalmazók is az érdeklődők rendelkezésére állnak. A Béres Egészségtár, mint az esemény támogatója, tizenegy új termékét mutatja be. Az Estée Lauder, az Avon, az Oriflame és az Ilcsi Szépítő Füvek termékeit nemcsak megvásárolhatják, de kozmetikai szolgáltatásaikat is mindenki igénybe veheti.
Két előadó teremben felváltva tartanak előadásokat többek között olyan neves szakemberek, mint dr. Eőry Ajándok, Váradi Tibor, dr. Sári Erzsébet, dr. Berta Zoltán, Ruga Zsóka, Tagir Abdull és Paksi Zoltán.

A második emeleti színpadon fellép Somi Panni indiai táncokkal, Eduard Suharé hárfajátékát hallgathatják az érdeklődők, lesz többek között Príma Torna, jóga bemutató, Pilates torna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top