nlc.hu
Szabadidő
II. Kézmûves Szakkiállítás és Vásár a PeCsa-ban

II. Kézmûves Szakkiállítás és Vásár a PeCsa-ban

Hagyományos népmûvészet (tojásfestés, bõrözés, nemezkészítés) és modern kézmûves technika (üvegfestés, tûzzománc) egy helyen. Lehet vásárolni is!




A nagy sikert követően 2004. október 23-24-én, 10 órától megrendezésre kerül a II. Kézműves Szakkiállítás és Vásár a Petőfi Csarnokban (1146 Zichy Mihály út 14. Tel: 363-3730).

A rendezvényen egyaránt megtalálhatóak mind a hagyományos népművészet (tojásfestő, bőröző, hangszerkészítő, kosárfonó, keramikus, nemezkészítő, papírmerítő, faműves, gyertyaöntő stb.), mind az úgynevezett modern kézműves technika (üvegfestés, szalvétatechnika, gyöngyfűzés, szárazvirág-kompozíció, tűzzománc, foltvarrás, ékszerkészítés, selyemfestés, természetes alapanyagból készült használati és dísztárgyak stb.) azon képviselői is, akik a mindennapi életben hivatásszerűen űzik “hobbijukat”. 

A kézművesek bemutatókat is tartanak, és segítségükkel, irányításukkal felnőttek, gyerekek, profik és amatőrök egyaránt kipróbálhatják – esetleg elsajátíthatják a különböző technikákat. A kiállítói kör másik részét azok a gyártók, forgalmazók alkotják, akiktől a kézműves foglalkozásokhoz elengedhetetlen alapanyagokat, kellékeket meg is vásárolhatják az érdeklődők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top