nlc.hu
Szabadidő
Állítsátok meg Terézanyut!

Állítsátok meg Terézanyut!

Decemberben kerül a mozikba Rácz Zsuzsa nagy sikert aratott könyvének filmváltozata. A romantikus vígjátékban Kéki Kata szerepét Hámori Gabriella, Pétert, a "rendes fiút" pedig Nagy Ervin alakítja.




Immár véglegesen eldőlt: december 16-án kerül a mozikba a Rácz Zsuzsa nagy sikerű regényének alapján készült Állítsátok meg Terézanyut! című romantikus vígjáték – jelentette be a sajtónak a film forgalmazója, az SPI International. Az eddig elsősorban reklámfilmek és videoklipek rendezőjeként ismert Bergendy Péter által készített alkotás vágása befejeződött, így tegnap elkezdődhettek a film laboratóriumi utómunkálatai. Minden a tervek szerint halad, így a történetet a közönség december 16-ától megtekintheti a mozikban.

A film producere, Bodzsár István elmondta, hogy a közel félmillió ember által olvasott Állítsátok meg Terézanyut! című regény alapján egy egészen szokatlan érzékenységű és humorú alkotás készült. A producer és a film koprodukciós partnere – az RTL Klub – bizakodva várják a film premierjét, ám az általuk várt nézőszámról babonából nem nyilatkoznak.

Kéki Kata, a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, ahol megjelenik, mozdulnak rá a férfiak. Van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse és – hozzá testvérként ragaszkodó – három barátnője. Van megbízható barátja is, aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik.

Kéki Kata ugyanis egyáltalán nem boldog mindattól, amit a sors az ölébe csöppentett. Vitathatatlan adottságai ellenére ugyanis ebben a szép, ifjú – ámde mégis érettnek mondható – korban neki nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt.

A 30 kópiával a mozikba kerülő film operatőre Pados Gyula. A film főszerepét a Radnóti Színház, az új évadtól már az Örkény Színház művésze, Hámori Gabriella alakítja. A további szerepekben Ónodi Esztert, Schell Juditot, Major Melindát, László Zsoltot, Csányi Sándort, Hujber Ferencet, Elek Ferencet, Nagy Ervint és Nagy Zsoltot láthatja a közönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top