nlc.hu
Szabadidő
Felébredt az angolok nemzeti büszkesége: Kate Winslet lesz az új Bridget Jones?

Felébredt az angolok nemzeti büszkesége: Kate Winslet lesz az új Bridget Jones?

A szigetországbeli Bridget Jones-rajongók azt szeretnék, ha Kate Winslet játszaná a szeleburdi szinglit a harmadik részben.







Kate Winslet
Nem mintha Renée Zellwegert különösebben utálnák, de szerintük az mégsem járja, hogy egy amerikai színésznő alakítja az angolok egyik legnépszerűbb exportcikkét. Ezt derítette ki a skymovies.com moziportál felmérése, ahol Kate Winslet 41 százalékot ért el potenciális Bridget Jonesként, így az élen végzett. A gömbölyű idomaira büszke színésznő népszerűsége nem véletlen, annál meglepőbb, hogy a rajongók a második és a harmadik helyre két kifejezetten nádszálvékony sztár juttattak szavazataikkal: Reese Witherspoon 21, Jennifer Aniston pedig 14 százalékot ért el.

Winslet persze csak akkor lehet a Bridget Jones harmadik részének főszereplője, ha Renée Zellweger nem vállalja el. A színésznő a második rész elkészültekor panaszkodott ugyan, hogy mennyire utált dundi lenni, de valószínűnek tűnik, hogy ha felkérik, harmadszor is elcsábul majd.

A Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! (Bridget Jones: The Edge of Reason) a világpremiert egy héttel megelőzve, 2004. november 11-én került a hazai mozikba.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top