nlc.hu
Szabadidő
Szilveszteri parádé az RTL Klubon

Szilveszteri parádé az RTL Klubon

Az RTL Klub maradandó élményt kíván nyújtani Neked, hiszen olyan sztárok teszik feledhetetlenné a szilveszteri estédet, mint Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Jáksó László, Fábry Sándor, Bajor Imre, Majka… és még sokan mások. Ráadásul a szilveszteri műsorban láthattok először néhány percet a 2005. év várhatóan legnagyobb sikerű új vígjátékából, Tímár Péter Le a fejjjel! című filmjéből Garas Dezső, Gálvölgyi János, Bajor Imre és Hernádi Judit főszereplésével, amelyet a magyar mozik csak februárban mutatnak majd be!

A Best of Gálvölgyi-show az elmúlt hét év legmulatságosabb pillanatait mutatja be – a paródiák nagymestere nem fog csalódást okozni. A Kész átverés-show Jáksó László műsorvezetésével külön szilveszteri átveréssel készült: ez kész röhej, reméljük Neked is az lesz.

Fábry Sándor sem kímél meg Téged az évvégi sztárparádéban: olyan egyszemélyes show-t kerekít, hogy szem nem marad szárazon – a nevetéstől.

A Fókusz külön erre az estére készített változata annyi meglepetést tartalmaz majd, hogy inkább nem is árulunk el belőle semmit, csak annyit, hogy érdemes lesz megnézni.

Majka és Szabi vendégművészként lép fel az RTL Klub műsorán: a Cool tévén futó Kontrával borzolják majd idegeinket. Elképesztő fogadásaikkal végigkísérik az emelkedett hangulatú estét – jól fognak mulatni! A Heti Hetes maratoni, két részből álló különkiadásában a humor nagyágyúi vetik be a nehéztüzérséget.

Aki pedig nemcsak a poltikán és a bulvár-pletykán szeret jókat nevetni, hanem magukon a politikusokon is, az megnézheti Gönczi Gábor új műsorát – garantált szórakozás lesz mindenkinek!

00:00 Himnusz

00:05 Mádl Ferenc újévi köszöntője

00:10 Nicsak, ki nyaral!

Eredeti cím: Club Paradise
Amerikai vígjáték (1986 – 88′)

Rendezte: Harold Ramis

Főszereplők:
Robin Williams – Jack Moniker
Peter O’Toole – Governor Anthony Cloyden Hayes
Rick Moranis – Barry Nye
Jimmy Cliff – Ernest Reed
Twiggy – Phillipa Lloyd

Történhet-e kellemesebb dolog az emberrel, minthogy életét egy trópusi sziget paradicsomi klubjában töltheti? Jack Moniker chicagói tűzoltó egy szép napon megunja a sok zaklatást, és úgy határoz, hogy nyit egy kocsmát a Karib-tenger egyik festői kis szigetén.

Rá is talál az ideális üzleti partnerre egy őrült bennszülött személyében, akinek van egy lepusztult partszakasza. Hamarosan megnyitják a Club Paradise-t, amely mágnesként vonzza a lökött vendégeket.

12 éven aluliak számára a film megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

01:50 Botcsinálta gyilkosjelölt

(The Good Bad Guy)
Amerikai-olasz vígjáték (1997 – 85′),

Rendezte: Ezio Greggio

Főszereplők:
Ezio Greggio – Joe Fortunato
Jessica Lundy – Carol Graham
Dom DeLuise – A bíró
Rudy De Luca – Vince

Joe Fortunato Szicíliából egészen Amerikáig fut, hogy megmeneküljön bizonyos felgyülemlett adósságok kifizetése elől. A maffia ügynöke azonban ott is könnyedén rátalál az álcázásban is balfácán fickóra.

A menekülő Joe ugyanis minden eszközt megragad, hogy mentse a bőrét, ezért még arra is hajlandó, hogy átmenetileg beugorjon egy bérgyilkos helyett.

A sors azonban úgy akarja, hogy egy csinos tévériporternő is belekeveredjen az ügybe…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top