nlc.hu
Szabadidő
Jótékonysági koncert az Olasz Kultúrintézetben

Jótékonysági koncert az Olasz Kultúrintézetben

A koncert bevételét a délkelet-ázsiai földrengésben és szökõárban érintett országok gyermekeinek megsegítésére ajánlják fel. Mûsorvezetõ: Bombera Krisztina.

Az esten, melynek műsorvezetője Bombera Krisztina, az alábbi művészek lépnek fel:

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar – vezényel: Hollerung Gábor
Budapesti Akadémiai Kórustársaság – karigazgató: Balassa Ildikó
Budapesti Ifjúsági Kórus – karigazgató: Gerenday Ágnes
Budakalászi Lenvirág Táncegyüttes
BM Duna Művészegyüttes
Bogányi Gergely zongoraművész
Horváth Ádám operaénekes, zongorán kísér: Harazdy Miklós 
Magyar Rádió Gyermekkórusa – karigazgató: Thész Gabriella
Mitilineou Cleo operaénekes, zongorán kísér: Sándor Szabolcs
Szentpéteri Csilla zongoraművész

A jegyeket (15 000 Ft/fő) a következo elérhetoségeken lehet elojegyezni: Tel.: 483-2069, Fax: 317-6653, e-mail: spettacolo@italcultbudapest.hu, illetve felvenni az Olasz Kultúrintézet portáján, január 10–24-ig, hétfőtől péntekig, 9.00–18.00 óráig. A helyre szóló jegyeket az előjegyzés sorrendjében jelöljük ki.

Az összeget a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatják el a katasztrófa sújtotta térségbe. Az eseményhez kapcsolódóan a Hungarotel segélyvonalat üzemeltet, a HVB Bank és dolgozói 12 millió forinttal támogatják a károsultakat.

Az estet az Olasz Kultúrintézet Bródy Sándor utcai hangversenytermében tartják. Fellép többek között Szentpéteri Csilla és Bogányi Gergely zongoraművész, Horváth Ádám és Mitilineou Cleo operaénekes, valamint a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, a Budapesti Ifjúsági Kórus, a BM Duna Művészegyüttes és a Magyar Rádió Gyermekkórusa.

A Hungarotel Rt. segélyvonalat helyezett üzembe, a 1749-es szám felhívásával 200 forinttal támogathatják a segíteni akarók a rászorultakat. Az így összegyűlt pénzadomány a Magyar Vöröskereszt gyorssegélyeként jérkezik majd a károsultakhoz – olvasható az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.

A HVB Bank munkatársai önkéntes adománygyűjtést szerveztek. Az összegyűjtött pénzt a bank vezetése megduplázta, így 20 millió forintot utaltak át a Magyar Vöröskereszt számlájára.

A bank dolgozói ezen kívül több százezer forintot utaltak át közvetlenül a Srí Lanka-i és az indonéz nagykövetség e célra megnyitott újjáépítési számláira, amelyet a bank további 1-1 millió forinttal egészített ki.

A hitelintézet által megnyitott újjáépítési számlákra kiemelt kondíciót nyújt, illetve – lehetőségein belül – biztosítja a költségmentes átutalást ezekre számlafajtákra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top