nlc.hu
Szabadidő
Hoppá – Orfeum

Hoppá – Orfeum

Ebben az évadban ismét életre kelnek a Merlin Színház éttermében a Hoppá Orfeum figurái, hogy az élet komikus és tragikomikus pillanatait bemutatva és kifigurázva egy kellemes estét szerezzenek a közönség számára.






Előadások:


2005. január 19. 20.00

2005. január 27. 21.00

2005. január 28. 20.00

sztárvendég: Bordán Irén és Bordán Lili





Az előadás különlegessége, hogy minden este másképpen alakul. Itt minden a közönségtől függ! Képzeljenek el egy étlapot, amelyről műsorszámokat választhatnak, piculákért. (A picula az itt érvényes fizetőeszköz, amelyet minden néző a belépéskor kap a jegyért cserébe – csakúgy, mint egy koktélt.) Minden asztaltársaság az ízlése szerint böngészhet a produkciók között, hogy aztán a kiválasztott előadó őket tisztelje meg műsorszámával.

Ez nem mindennapi élmény – van, hogy az asztalon táncolnak nekünk, és van, hogy egy jól ismert jazz-dallamot dúdol a fülünkbe az énekesnő. A tíz művész mindegyike más jellegű produkcióval készül, hogy végül az előadás egy sokszínű eleggyé álljon össze – csakúgy, mint egy ízletes vacsora.

Előadók: Micheller Myrtill, Szikszay Tibor, Tölgyesy Zoltán, Varjú Lívia, Gergye Krisztián, Geszler Lili, Incze Ildikó, Alexis Latham, Duda Éva






Rendező: Magács László
Asszisztens: Szalmási Gabriella

Cím:
1052 Budapest, Gerlóczy u. 4
.



Forrás: Merlin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top