nlc.hu
Szabadidő
Mutasd meg, ki vagy!

Mutasd meg, ki vagy!

A pályázatra olyan fotókat, terveket, grafikákat várnak, melyeket a Coca-Cola reklámfilmje ihletett, és akár a kampány filmjének egy-egy bevágása, vagy óriásplakátja is lehetnének.

„A föld felett lebegőknek, a földön járóknak, azoknak, akik szeretik a meglepetéseket, éjjel, nappal, úton útfélen, Dunán innen, Dunán túl…” A Coca-Cola legújabb kampányának reklámfilmjeit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: a kreativitás és humor képi és verbális elemeit használva jelzi, hogy mindig, mindenhol és mindenkinek Coca-Cola. A reklámfilm inspirál, elindít újabb gondolatokat, és ezekre kíváncsi a Coca-Cola Magyarország.





Milyen anyagokkal nevezhetsz a pályázaton?

Olyan fotók, grafikai tervek illetve ötletleírások beküldését várják, melyeket a Mindenkinek! reklámfilm ihletett. Aki érez magában elég kreativitást és sikerül elkészítenie a legötletesebb pályázatot, most részese lehet a Coca-Cola történelmének, és akár reklámfilmben vagy óriásplakáton is viszontláthatja saját elképzeléseit.

Egy résztvevő maximum 3 munkával pályázhat, amelyeket a nevezési lappal és a nyilatkozattal kiegészítve február 16. és március 18. között lehet beküldeni postai úton. A beküldött anyagokat három szempont alapján értékeli a zsűri:

• legyen kreatív és ötletes
• reklámcélokra felhasználható
• illeszkedjen a Coca-Cola arculatához

Fekete-fehér vagy színes fotót, grafikát, illusztrációt, vagy részletes leírást várnak, a következő címre: Coca-Cola Mindenkinek! 1390 Budapest, Pf. 184.

Díjak

A pályázat fődíja egy kétszemélyes utazás a Coca-Cola központjába, Atlantába, ahol a nyertesek megtekinthetik a Coca-Cola Múzeumot is, és gazdára talál még 5 digitális kamera is.

További kérdéseid vannak?

Olvasd el a pályázat részletes szabályzatát is! Érdeklődhetsz a 350-7390/107-es melléken is, valamint a fogyasztok@coca-cola.hu e-mail címen.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top