nlc.hu
Szabadidő
Lakáskultúra élõben – Érezze otthon magát!

Lakáskultúra élõben – Érezze otthon magát!

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Lakáskultúra élõben c. kiállítás, ahol több száz kiállító várja mindazon érdeklõdõket, akik különös gondot fordítanak lakásuk, életterük építésére, szépítésére.

Az Arénában több száz kiállító várja az érdeklődőket enteriőr és ingatlan témában. A küzdőteret szektorokra bontják, amelyek felsorolás szintjén a következők:

• bútor (nappali, hálószoba)
• konyha
• fürdőszoba,
• textil, dekoráció
• világítástechnika
• kert, kertépítés, kertrendezés
• festék
• nyílászárók és árnyékolástechnika








Utazási kedvezmények
A Volánbusz Rt. autóbuszjáratain 50 %-os kedvezménnyel utazhatnak azok, akik a kiállításra ellátogatnak. Az egy útra megvásárolt teljes árú menetjegyet a helyszínen az információs pultnál lehet majd lepecsételtetni.

Újdonság a tavalyi rendezvényhez képest, hogy idén kiemelt hangsúlyt kap az interaktivitás. Ennek jegyében gyerekeknek játszósarkot alakítanak ki a szervezők, ahol szintén a kézügyességet helyezik középpontba, emellett a felnőttek kipróbálhatják, hogy milyen fogások segítségével lehet profi módon felújítási munkákat végezni – sajátkezűleg. Fugázástól a festésig, burkolástól a papírbútor összeszerelésig szakmák és fogások százaival találkozhatnak azok, akik kilátogatnak a kiállításra.

A kialakított mintaszobákban megismerkedhetünk napjaink lakberendezési trendjeivel, sőt a helyszínen szakemberek ingyenes tanácsait is kérhetjük.

A hétvége eseményei között szerepelnek majd többek közt termékbemutatók, a látványkonyhában mesterszakácsok főznek majd, az interaktív boxban pedig a látogatók maguk is kipróbálhatják a lakberendezéshez, lakásfelújításhoz szükséges legfontosabb mesterfogásokat. 

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: március 11-13.


Jegyárak: A gyerekjegy a kiállítás napjáig 750 Ft, a felnőtt 990 Ft, a családi jegy 2500 forintba kerül.

A belépőjegy egyben sorsjegy is, amellyel különösen értékes nyereményeket nyerhetnek a látogatók. 


Bővebb információért kattints ide! »
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top