nlc.hu
Szabadidő
Bevásárlás a karosszékbõl

Bevásárlás a karosszékbõl

Már egészen jól megy az írás! Imádom az internetet!!! Valóra váltja az álmom :-). Visszatérve a mindennapi életbe, el kell mondanom, hogy a mai vásárlásom sokkal jobban sikerült, mint vártam.

Először csak böngészni akartam az üzletek honlapjain, hogy kiválasszam, merre vegyem az irányt, hogy hol vannak a jó kis fekete nadrágok, de végül is itthon maradtam. Mi ebben a jó?





Az, hogy az Invitel internettel itthonról megrendeltem, ami kell. Ilyenkor jó, hogy öt éve 36-os a méretem. Nem is kell megpróbálnom, mindig tökéletes. A sötét színeket kedvelem. Elegáns, és mégis nőies. A baj az volt, hogy a plázák kirakatában csak harsány, színes cuccok vannak, amilyeneket Vivien hord. Én a titokzatosságot kedvelem, az egyediséget.

Azt hiszem, még nem sokan használják a netet ruhavásárlásra, de biztosan ez lesz a jövő. Elképzelem, ahogy egy lézersugár letapogatja az alakom, és elémtárja a képernyőn az összes, alkatomnak és személyiségemnek megfelelő ruhát. Isteni lenne! Ábrándozni jó dolog, de még jobb, hogy nap mint nap, egyre több dologra használható a világháló.






Ma például, arra fogom használni, hogy megnézzem, írtak-e a barátaim. Két férfi van az életemben, akiket mindennél többre tartok. (Aput nem számítom!) Azok a barátaim, akik külföldön sem felejtettek el.

Csaba marketingigazgató Olaszországban (mellesleg a kedvenc országom), és rendszeresen e-mailezünk. Debrecenben a szomszéd utcában lakott, még onnan a barátság. Nem, szerelem nem volt soha, de vannak díjazható tulajdonságai. Jose spanyol. Néhány éve a tengerparton ismerkedtünk meg. Igazi szerelemnek indult, azután ahogy a tűz kiégett, barátság lett belőle. Talán jobb is így. Neki van néhány nem éppen díjazható tulajdonsága. Barátnak viszont fantasztikus. Vele nem szoktam e-mailezni, csak chatelünk minden szerdán este. Már alig várom, ma szerda van…


Érdekel a lányok élete? Itt olvashatsz róluk!»


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu.


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top