nlc.hu
Szabadidő
Filmezzünk otthon

Filmezzünk otthon

Szia! Képzeld, ma egész nap filmeztem. Tudod, csak este megyek dolgozni, így gondoltam, elütöm az idõt valamivel. Megnéztem, hogy milyen filmeket töltögettem le a netrõl, és leesett az állam.





Ez az Invitel ADSL olyan gyors, hogy megvolt az összes film, amit beírtam a háttérben való letöltéshez. Már kettőt megnéztem belőle. Az egyik Brad Pittes. Szuper. Még nem láttad? Gyere át, és megnézem veled még egyszer! Ivettel a hétvégén egyébként is filmezünk. Neki letöltöttem egy Johnny Deep filmet, mert ő a kedvence. Végre nem kell beleőszülni a töltögetésbe, imádom!!!

Ja, és még tudod, mit találtam? Az NLC-n van egy képeslapküldő, annyira jó! A saját képed belehelyezheted a képeslapba. (Sőt, a pasidét is!) Most mindenkinek ilyet fogok küldeni. Te is próbáld ki! Nagyon vicces! Azokat az új képeket tettem bele, amiket a portfóliómhoz készítettek.





Erről jut eszembe, hogy tegnap bent volt a Sváby a kávézóban! Neki is adtam képet. Nincs időm kivárni, hogy felfedezzenek, felfedezem én magam. Nem véletlen, hogy a Liszt F. téri kávézóban dolgozom. Ide mindig járnak ismert emberek a médiából. Egyébként a neten láttam, hogy új embereket keresnek a kereskedelmi tévék. Ott a helyem. Az önéletrajzomat is elküldtem néhány helyre. Persze fotóval! Ivettnek is ajánlottam, de ő nem akar a médiában szerepelni. Kár, mert nagyon jó szerkesztő lehetne belőle. Olyan klassz blogot ír a neten, hogy szerintem tényleg lenne esélye a médiában is.

Most már végre jó lenne összefutni! Gyere be a kávézóba este, vagy gyere át! Estig itthon vagyok, még letöltök egy-két új számot. Neked is töltsek le valamit? A szélessávú internet elengedhetetlen, látod? Neked is meglehetne az összes új zene, ha nem csak a munkahelyedről neteznél!
Na, csók!!! Mentem!

Mi történt még a lányokkal? Klikk ide»


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top