nlc.hu
Szabadidő
Ivett bemutatkozik

Ivett bemutatkozik

Sziasztok. Ivett vagyok, 24 éves. Azt hiszem, egyszer még író leszek. Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû, de hát mindenkinek vannak titkos vágyai. A titkos vágyak pedig néha valóra válnak. Remélem.

Az élet csupa meglepetés. Debrecenben születtem, és most mégis Pesten élek, dolgozom. Ez volt az első álmom, és lám, teljesült.

Igaz, csak egy albérleten osztozok a barátnőmmel, Vivennel (róla még sokat fogtok hallani), de a lakásunk igazi csajos lakás. Ehhez végigböngésztük a netet közösen. Az összes feng-shui és lakberendezési tanácsot elolvastuk, végignéztük a képeket (le is töltöttük őket), szakértők tanácsait kértük ki a fórumokon.







Ezért imádom a szélessávú internetet! Talán ez volt az egyetlen dolog, amiben Vivennel azonnal egyetértettünk. A legjobb és a leggyorsabb internet hozzáférést akartuk. A munkahelyemen (HR-gyakornok vagyok egy multicégnél) átnéztem az összes lehetőséget. Amikor az Invitel ADSL ajánlatát megláttam, már tudtam, hogy ez az, ami nekünk kell. Az üres lakás első berendezési tárgya a számítógép lett, Invitel ADSL-lel! A segítségével pedig berendeztük a legtökéletesebb lakást.

Olyan jó, hogy a 21. században élünk! Szinte ki sem kell mozdulnom, mégis mindent megkaphatok, elintézhetek. Én nem vagyok olyan, mint Vivien! Utálok feleslegesen mászkálni. Minek járni a „hülye” plázákat? Itthonról is mindent megvehetek. Ő ezt persze nem érti. Neki az internet csak buli, mint az egész élet. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy én nem szívesen szórakozom, de minek a felesleges sorbanállás, ha kávézás közben, a fotelből minden elintézhetek?

Nekem időm sincs ilyesmire. Amíg az egyetemre jártam, megtanultam, hogy minden perc fontos, de még ennél is fontosabb, hogy az ember mindig képben legyen. Az információ a legnagyobb hatalom – és ezt nem én találtam ki!!!


 
Bővebb információért, látogasd meg a lányok honlapját! »


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top