nlc.hu
Szabadidő
Mozizzunk együtt

Mozizzunk együtt

Drágám, ne haragudj, de csak most jutottam ide a géphez, hogy dumcsizzunk. Eddig Ivett használta a gépet. Teljesen rá van kattanva. Nem mondom, engem is szórakoztat a netezés, de hát õt már minden szórakozásnál jobban érdekli.

Ezért eldöntöttem, hogy ma elcipelem valami buliba. Persze, hogy szabadnapos vagyok! Most amíg ő készülődik, én a netet bújom, hogy kiderítsem, hol lesz ma a legnagyobb banzáj. Olyan helyre szeretnénk menni, ahol rengeteg ember van, és persze nem a csajok vannak túlsúlyban. Én nem szeretnék pasizni (most éppen megtaláltam a lehetséges Mr. Igazit!), de Ivettnek nagyon kellene egy belevaló srác. Szörnyű, hogy már két hete egyedül van! Te ezt el tudod képzelni? Én biztosan megőrülnék!

Figyelj! Ez az Invitel ADSL tényleg szuper. Amíg itt veled chatelek, addig a háttérben átnéztem a moziműsort. Buli előtt mozizni fogunk. Eldöntöttem. Lefoglaltam a jegyeket is, így marad időnk bedobni valami kis salátát, és ellenállunk a popcornnak. Gondolom, Ivett inkább pizzát enne, (tudod ő rajong az olasz kajákért), de a mai programszervezés az enyém! Most jut eszembe, hogy még nem is kérdeztem, hogy megtaláltad-e azt a társkeresőt, amit a múlt héten ajánlottam? Láttad, mennyi klassz hapsi van fenn? Már alig várom, hogy randizzak valakivel! Neked már összejött a randi? És ezt csak így mondod? Hihetetlen vagy! Ezzel kellett volna kezdened! Alig várom, hogy elmond a részleteket!








 
Ivett felszabadította a fürdőt. Mennem kell. Amint tudod, nekem nem egy percig tart, amíg kisminkelem magam. Most meg egy újat szeretnék kipróbálni, amit a neten láttam tegnap. Annyira vadító! Erős rózsaszín szemhéj, jó kis kontúrral, a száj pedig csak csillog. Le akarom nyűgözni Mr. Igazit! Tudom, hogy sikerül, holnap mesélek…


Kíváncsi vagy a lányok kalandjaira? Klikk ide! »


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top