nlc.hu
Szabadidő
Száguldás az életem

Száguldás az életem

Végre… Már azt hittem ma nem is fogunk beszélgetni. Teljesen felpörögtek a dolgok körülöttem. Képzeld el a portfóliómra jött válasz, és fotózásra kellett mennem. Jó, mi? Persze Ivettet is elcsábítottam, de neki nem igazán volt kedve a motorokon pózolni.




Nekem annál inkább. Úgy éreztem, hogy száguldok a világban, mint az ADSL a világhálón.

Tényleg! Sikerült már végre neked is beköttetned az Invitel ADSL-t, vagy még mindig méregdrágán és lassan szörfözgetsz? Szóval sikerült!..Mond, hogy igazam volt!!!! Teljesen bele fogsz szeretni!





Erről jut eszembe, hogy most végre szélessávú kapcsolatod van, és megnézheted azt kis videoklippet, amit Ivettel készítettünk a fotózáson. Szerintem nagyon baró.
Kíváncsi vagyok a véleményedre, mert ha neked tetszik, akkor a pasiknak is megmutatom. 🙂
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már volt, akinek megmutattam, és nagyon bejött mindenkinek.

Közben elmesélem, hogy a munkahelyemen is átalakulások vannak. Végre sikerült rávenni a főnökömet, hogy lehessen internetezni a kávézóban is. Mivel ott is ADSL lesz, az új ismerősöknek is megmutathatom a kisfilmet.
Történt még egy fontos dolog! Új szakácsunk van. Nem elég, hogy hihetetlenül jóképű, imádja az internetet, a bulizást, de a világ legjobb Cézár salátáját is ő készíti. Nem történt még közöttünk semmi, de ma munka után meghívott, hogy filmezzünk nála együtt.





Ivett is nagyon szurkol nekem. Azt mondja ritka az a férfi, aki csak interneten vásárol. (Tudod ez Ivett mániája!) Igaz, lassan én is rájöttem, hogy ha a plázában kinézem amit szeretnék, és utána a neten megrendelem, nem kell cipekednem. Utálom a sok zacskót, meg a cipelést is.


Ne haragudj, de most már mennem kell. Ivett megjött, és ez azt jelenti, hogy indulnom kell dolgozni (ettől ma happy vagyok!). Innen Ivetté a háló, biztosan beszélgetni fog webkamerán a barátaival.
Na, puszika
 


Megnéznéd a kisfilmet? Klikkelj ide»


 Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top