nlc.hu
Szabadidő
Tegyük egyszerûbbé a beszélgetést

Tegyük egyszerûbbé a beszélgetést

Vivi: Ivettke, miért nem dolgozol? Fent vagy a chaten?! Ejnye, ejnye! Iv: Annyira tudtam, hogy megtalálsz! Éppen ebédszünetem van. Arra gondoltam, hogy leellenõrzöm a leveleimet, de itt tetû lassú az internet.





Miért nem tud egy multi cég a legjobb internet szolgáltatóval szerződni? Oké, nem füstölgök tovább. Mi újság reggel óta?
 

Vivi:
 Megvettem a kamerát és a mikrofont, amiről beszélgettünk. Tudod, ez mit jelent? Ezentúl nem kell írogatnunk, hanem csak beledumcsizunk a mikrofonba. Szuper lesz!

Iv:

 És a kamera? Látni is fogom a beszélgetőpartnert?

Vivi:
 Nemcsak te fogod látni, hanem ő is téged! Azt hiszem, ezzel tényleg megtalálhatjuk a legjobb pasikat. Neked is sokkal egyszerűbb lesz Joséval chatelni, meg persze sokkal élvezetesebb is!
 
Iv:
 Juj, de jó! Csabával is vetetni fogok! Minden nap megnézhetem, mi történik Milánóban, Csaba ablaka alatt! Köszönöm Vivien!!! Nem is értem, eddig hogy nem hiányzott ez az életemből! Azt hittem, mindent tudok az internet adta lehetőségekről… Megleptél az ötleteddel. Tényleg, az ember nem is tudja, hogy mennyi minden van, amivel megkönnyítheti az életét. Ingyen videotelefon!!! Szuper!

Vivi:
 Ezentúl csak azokkal chatelek, akiket láthatok is. Megspórolunk egy csomó hülye randit! Jaj, Ivett, annyira élvezem! Amint hazaérsz, kipróbáljuk az új szerzeményünket!

Iv:
 Addig meg ne felejtsd el, hogy a vizsgáidra iratkozz fel az internetes honlapon. Ugye tudod, hogy már nem kell hozzá bemenned a suliba? Legalább három vizsgát vállalj be, mert két hét múlva elutazunk! Ellenőrizd le a foglalást is! Most megyek, vége az ebédszünetnek, megjött a főnököm. Otthon folytatjuk…


Érdekel az ADSL? Bővebb információt itt keress! »


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top