nlc.hu
Szabadidő
Vivien utazna

Vivien utazna

Szia! Már megint alig van néhány percem. Randizom délután, tudod, mert este gályázom! Hogyhogy melyik pasival? Természetesen azzal, amelyik a Vin Diesel-re hasonlít. Azt hiszem, ez egy hosszabb távú kapcsolat lesz, végre.

Talán a születésnapomon (március 27-én lesz – vagy már mondtam?) elutazunk együtt valahová. Igaz, már Ivettel (tudod, a lakótársam) elkezdtünk kutatni valami klassz utazás után, de pasikkal menni sokkal izgisebb lenne. Ennyi jár egy nőnek, nem?






Az internet persze erre is szuper. Amióta Invitel ADSL-lel netezünk, minden utazási honlapot megnézhetünk. Annyira gyors, hogy percek alatt bekukkanthatunk a világ összes menő szállodájába. Imádok utazni, ja meg szörfözni a neten.
A legjobb pasikat is mind itt a chaten szereztem. Azt hiszem, ez a legtutibb abban, hogy Ivettel összeköltöztünk. Alig tudtunk egymásról valamit, de a közös hangot azonnal megtaláltuk. A varázsszó az ADSL volt. Mindkettőnk szenvedélye az internet. Én napközben vadászok a pasikra, amíg Ivett dolgozik, ő meg este, amikor én gyűröm az ipart a kávézóban. Jó, mi? Ivett szerint nem is használom ki a lehetőséget, amit a szélessáv nyújt, pedig, ha tudná, hogy amíg az NLC-n böngészem a tuti, csajos tippeket, addig a legmenőbb számokat töltöm le a háttérben.
Persze, ő egyetemet végzett, ezért neki az internet is olyan intellektuális! Azért nem akarom bántani. Nagyon jól kijövünk. Olyanok vagyunk, mint a Charlie angyalai. A szőke és a fekete. Igaz, a barna hiányzik, de nekünk így is jó!

Visszatérve az utazásra! Tudsz valami jó honlapcímet? Ivett sütkérezni szeretne a napon, engem viszont a pezsgő éjszakai élet izgat. (Igaz, ha jön a hapsim, akkor pechem van.) Mit tegyek, a vadászat az ösztöneimben van (mint Lady-nek, a macskámnak). Jaj, mennem kell, mindjárt lekésem a randit, pedig még a kis rózsaszín toppot meg kell rendelnem a hétvégi bulihoz. Házhozszállítással! Na, szió!


Többet szeretnél megtudni a lányokról? Klikk ide!»


Invitel ADSL most akciós áron! Hivja ingyenesen az 1288-as zöld számot vagy látogasson el weboldalunkra www.invitel.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top