nlc.hu
Szabadidő
Cserélnénk Magunkkal

Cserélnénk Magunkkal

Áprilisban megjelent az eddigi legesleg- elevenholdasabb Eleven Hold album, Cserélnénk Magunkkal címmel. A harmadik lemezt leginkább a koncertek pörgõs hangulatvilágához lehet hasonlítani. Olyan, mint egy koncert - bent a stúdióban.





A zenekar új nagylemezével továbbvitte a korábbi korongokra jellemző hangzásvilágot. Az első lemez ártatlan, a második útkereső, ez pedig egy hosszú út utáni önmagukra találás.

„Az eddigi legeslegelevenholdasabb elevenhold! Olyan, mint egy koncert, bent a stúdióban. Az összes katarzisom, kérdésem, konzekvenciám, szerelmem szavakba öntöttem, ami a második lemez óta az életem fontos része volt ”. (Nap)

A Cserélnénk Magunkkal-t Milkovics Mátyás (Neo) zenei producer közreműködésével készítették, akinek a nevéhez fűződik többek között a Kontroll című film zenéje, illetve számtalan sikeres hazai és külföldi produkció.

A cím, „Cserélnénk Magunkkal”, az önmagukhoz való megérkezésre utal. „Köszi, jól vagyunk, leszálltunk, felfértetek, most csak magunkat irigyeljük!” (Eleven Hold)





01. Ha így állunk, arra
02. Fekete fehér
03. Fél százalék
04. Indigó utca
05. Örökké nem eshet
06. Javallat
07. Mutass fel engem!
08. Kapusnak is kell lenni
09. Szülőtlenítő
10. Szeva, Föld!
11. Törvénymentes hét
12. Szívrák
13. Provisorium (Háromperces szerelmes)

Lemezbemutató koncert:

Időpont:
2005. április 29. 20.00.
Vendégek: Jamie Winchester, Bérczes Viktor
Helyszín: Gödör Klub, Nagyszínpad
Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér


Az együttes weboldala »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top